شما هیچ موردی در سبد خرید خود ندارید.
پسته یکی از پرطرفدارترین و پرمصرف ترین انواع آجیل می باشد که دارای خواص بسیاری می باشد.طبع پسته گرم و خشک است. عمده ترین مرکز تولید پسته در ایران استان کرمان و شهرستان رفسنجان می باشد. در حالت کلی چهار نوع پسته وجود دارد:پسته اکبری، پسته احمد آقایی،پسته کله قوچی و پسته فندقی.
پسته اکبری به لحاظ ظاهری کشیده و بزرگتر از سایر ارقام است و به عنوان پسته لوکس و مجلسی شناخته می شود.
پسته یکی از مغذی ترین آجیل ها می باشد که حاوی کربوهیدرات، پروتئین،چربی مفید، اسید آمینه و فیبرهای رژیمی است و همچنین غنی از مواد معدنی، پتاسیم، آهن ، کلسیم، منیزیم و روی است. از لحاظ غنی بودن از ویتامین ها نیز پسته غنی از ویتامین های آ، ب ، فولات، کولین و تیامین است و در حالت کلی به عنوان یک آجیل خوشمزه و در عین حال مقوی نقش مهمی را در رژیم غذایی روزانه دارد. پسته به تقویت مغز و ذهن و تقویت معده کمک شایانی می نماید و جهت درمان اسهال و همچنین تسکین سرفه مفید است
در فرآوری پسته زعفرانی، محصول پس از بو دادن با میزان مناسبی از نمک و زعفران مخلوط شده و علاوه بر آن که زرد رنگ و خوش رنگ می گردد، طعم فوق العاده ای نیز دارد.
کمک به بهبود سلامت قلب
کمک به سلامت و تقویت پوست و مو
کمک به بهبود هضم غذا و سلامت دستگاه گوارش
تقویت سیستم ایمنی بدن و محافظت از نورون ها و عصب
کمک به جذب آهن و درمان کم خونی ناشی از فقر آهن